Werking site?

Behangxpapier Daniellestelle MilouBE Lynn222 Antonia96

Onlineflirtprofielen.nl is een besloten website en uitsluitend toegankelijk voor registreerde gebruikers. Wij voeren een anti fake beleid waarbij we gebruikers die zich niet om de juiste reden aanmelden direct van de website proberen te verwijderen.

Zelf aanmelden?

Aanmelden op Onlineflirtprofielen.nl gaat echt heel eenvoudig, voer wat persoonlijke gegevens in, bedenkt een leuk wachtwoord en bevestig je e-mail adres. Je krijgt dan een persoonlijke pagina (net als bij Hyves en Facebook) die je wel of niet van foto's kunt voorzien. Bedenk wel, een foto is openbaar en iedereen kan je foto bekijken. Dat levert je natuurlijk wel veel meer reacties op. Alleen moet je afvragen of je iedereen wilt laten weten dat je op Onlineflirtprofielen.nl actief bent.


Zin om je aan te melden? Volg dan deze stappen:

  1. Maak zelf een profiel aan;
  2. Activeer jouw profiel via de bevestigingslink in jouw e-mail;
  3. Maak je profiel persoonlijk met eigen teksten en foto's.

Gefeliciteerd, je bent nu klaar om leuke contacten te ontmoeten!

Onlineflirtprofielen.nl raadt je aan zoveel mogelijk zelf initiatief te nemen. Stuur bijvoorbeeld een interesse bericht of nog beter verras een ander profiel met een persoonlijk bericht.


Elk profiel begint op Onlineflirtprofielen.nl als gratis member. Een aanmelding op Onlineflirtprofielen.nl.nl is volledig kosteloos. Je krijgt dan van ons de status van freebee. Als freebee, kun je door de profielen scrollen, zoekopdrachten plaatsen, andere gebruikers aan je favorieten toevoegen, ontvang en lees berichten en mag je kosteloos 5 flirt berichten versturen.

Als je een e-mail bericht naar een andere gebruiker stuurt heb je daarvoor credits nodig. Je kunt op verschillende manieren credits kopen. Het versturen van een bericht kost 1 credit.

Als je credits koopt kun je het beste een bundel nemen. Het bedrag per credits is dan veel lager.